ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

H Tsirikos Transport, εκτός της καλυψης των μεταφορικών αναγκών σας στα Δωδεκάνησα, είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης σας για τις Οδικές Μεταφορές σας εντός Ελλάδος.

Αθήνα – Ρόδος – Κως – Κάλυμνος
Αθήνα – Κόρινθος – Πάτρα
Αθήνα – Θεσσαλονίκη

H Tsirikos Transport, εκτός της καλυψης των μεταφορικών αναγκών σας στα Δωδεκάνησα, είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης σας για τις Οδικές Μεταφορές σας εντός Ελλάδος.
Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν τις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας για εθνικές μεταφορές.
Η Tsirikos Transport σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικών μεταφορών θέτοντας στη διάθεσή σας ένα δίκτυο με τερματικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από το Γρηγόριο Τσιρίκο, έμπειρο αυτοκινητιστή από το 1965. Μαζί με την σύζυγό του Μαρίνα Τσιρίκου, και τα παιδιά τους, Γεώργιο, Χρήστο και Πηνελόπη, δεν περιορίστηκαν στις υπηρεσίες μεταφορών, αλλά σύντομα διεύρυναν τις δραστηριότητές τους στις αποθηκεύσεις αγαθών κάθε είδους (ακόμα και ελεγχόμενης θερμοκρασίας), τις Διανομές αγαθών κάθε είδους, και στους Εκτελωνισμούς.

Παράλληλα, διατηρούν δίκτυο συνεργατών, με Εταιρείες και Οίκους του εξωτερικού, ώστε τα εισαγόμενα προϊόντα να φθάνουν άμεσα και υπεύθυνα στον προορισμό τους.Η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, και με δυνατότητα ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση-κατάψυξη).

Η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, και με δυνατότητα ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση-κατάψυξη).

Συγκεκριμένα, στον Ασπρόπυργο 1500 τμ εκ των οποίων 500 τμ ψυκτικοί θάλαμοι, στην Ρόδο 2000 τμ εκ των οποίων 1000 τμ ψυκτικοί θάλαμοι (ιδιόκτητες εγκαταστάσεις), ενώ στο Βοτανικό διατηρείται το κομβικό σημείο περισυλλογής-διανομής με δυνατότητα αποθήκευσης 400 τμ ξηρού φορτίο.

Η Ιστορία μας

ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ

1965

Ο Γρηγόριος Τσιρίκος δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και της διανομής εμπορευμάτων.

1979

Ιδρύεται  η ατομική εταιρεία μεταφορών Γρ. Τσιρίκος  με έδρα την Αθήνα.

1989
Ιδρύεται η ‘Γ. Τσιρίκος ΙΜΕ ΕΠΕ‘ με έδρα την Αθήνα, ενώ το 1991 ξεκίνησε μεταφορές προς τα Δωδεκάνησα.
2020

Η εταιρεία αναβαθμίζεται και πλέον διαθέτει 15 τράκτορες, 80 τρέιλερ, 8 Κλαρκ και 3 φορτηγάκια διανομής.

Οι Αποθήκες μας

ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η εταιρεία διαθέτει χώρους αποθήκευσης, με δυνατότητα ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα συστήματα, τα οποία είναι πλήρως μηχανογραφημένα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας στις αποθηκεύσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Ασπρόπυργος

1000 τμ ξηρού φορτίου & 500 τμ ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση/κατάψυξη).

Ρόδος

1000 τμ ξηρού φορτίου & 1000 τμ ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση/κατάψυξη).

Κως

Ξηρού φορτίου

Βοτανικός

Ξηρού φορτίου

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Material Handling

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ανυψωτικά μηχανήματα, και ηλεκτροκίνητα οχήματα ενδοδιακίνησης εμπορευμάτων

Μέτρα Ασφαλείας

Πυρανίχνευση, Πυροπροστασία, Πυρόσβευση, Περιμετρικές Κάμερες, Συναγερμός, 24ώρη στατική φύλαξη, Υγειονομική προστασία.

Υποστήριξη IT

Διαθέτουμε πλήρως μηχανογραφημένα συστήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας στις αποθηκεύσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Τρακτορεύσεις – Μεταφορά Κοντέινερ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τρακτορεύσεις και μεταφορές κοντέινερ από και προς τα Λιμάνια (Πειραιάς – Κόρινθος – Πάτρα) και Διαμετακομιστικούς σταθμούς (Θριάσιο – Σίνδος).

Οδικές Μεταφορές

Από το 1979, η Tsirikos Transport, διαθέτοντας τον πιο σύχρονο εξοπλισμό, σας παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικών μεταφορών θέτοντας στη διάθεσή σας ένα δίκτυο με τερματικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Θαλάσσιες Μεταφορές

H Tsirikos Transport, είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης σας για την κάλυψη των θαλάσσιων μεταφορικών αναγκών σας. Καθημερινές, πλήρεις ή μερικές φορτώσεις Containers από και προς τα λιμάνια Πειραιά και των Δωδεκανήσων.

Εκτελωνισμοί

Τελωνειακές αποταμιεύσεις εμπορευμάτων τρίτων χωρών (εκτός ΕΕ) για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί ώστε να εκτελωνιστούν όταν επιθυμεί ο πελάτης.