ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην Tsirikos Transport

Στόχος μας είναι, και μέσω του νέου εταιρικού προφίλ, να σας παρέχουμε βελτιστοποιημένες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και λύνουν τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζεται στην εφοδιαστική σας αλυσίδα.

Η Ταχύτητα, η Ευελιξία και η Συνέπεια των παρεχομένων υπηρεσιών μας, καθώς και η έγνοια που δείχνουμε στις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας, είναι τα βασικά μας κριτήρια, ώστε να διασφαλίζεται η Συναλλακτική Αλυσίδα των πελατών μας.

Με αυτόν τον τρόπο, ολοένα και περισσότεροι συνεργάτες εντός κι εκτός των συνόρων να εμπιστεύονται την διακίνηση των τρέιλερ – και την μεταφορά κοντέινερ στην Tsirikos Transport.

Με χαρά θα σας υποδεχτούμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, και να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα Αναβαθμισμένων Υπηρεσιών με Ανταγωνιστικές Τιμές.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες:

  • Ασφάλισης μεταφοράς μέσω συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.
  • Δυνατότητα παράδοσης με διαφορετικούς τύπους φορτηγών.
  • Δυνατότητα διαχείρισης-παράδοσης εκθεσιακού υλικού
  • Περισυλλογή εμπορευμάτων από την έδρα του πελάτη, και πανελλαδική διανομή.
  • Διαχείριση Επιστροφών
  • Διαχείριση κενών παλετών
  • Διαχείριση προιόντων-εμπορευμάτων προς Ανακύκλωση.

Από τις Υπηρεσίες logistics αποκλείονται οι αποθηκεύσεις εμπορευμάτων ADR (εύφλεκτων-επικίνδυνων).

  • Καθημερινές αναχωρήσεις.
  • Aνταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική
  • Δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης και εντοπισμού των φορτίων σας.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Οδικές Μεταφορές

Από το 1979, η Tsirikos Transport, διαθέτοντας τον πιο σύχρονο εξοπλισμό, σας παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικών μεταφορών θέτοντας στη διάθεσή σας ένα δίκτυο με τερματικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Αποθήκευση Ειδών

Η εταιρεία διαθέτει χώρους αποθήκευσης, με δυνατότητα ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα συστήματα, τα οποία είναι πλήρως μηχανογραφημένα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας στις αποθηκεύσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Θαλάσσιες Μεταφορές

H Tsirikos Transport, είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης σας για την κάλυψη των θαλάσσιων μεταφορικών αναγκών σας. Καθημερινές, πλήρεις ή μερικές φορτώσεις Containers από και προς τα λιμάνια Πειραιά και των Δωδεκανήσων.

Εκτελωνισμοί

Τελωνειακές αποταμιεύσεις εμπορευμάτων τρίτων χωρών (εκτός ΕΕ) για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί ώστε να εκτελωνιστούν όταν επιθυμεί ο πελάτης.

Μέτρα Ασφαλείας

Πυρανίχνευση, Πυρόσβευση, Περιμετρικές Κάμερες, Συναγερμός,  24ώρη στατική φύλαξη, Πυροπροστασία, Υγειονομική προστασία.

Material Handling

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ανυψωτικά μηχανήματα, και ηλεκτροκίνητα οχήματα ενδοδιακίνησης εμπορευμάτων

Υποστήριξη ΙΤ

Διαθέτουμε συστήματα πλήρως μηχανογραφημένα  για να καλύψουμε τις ανάγκες σας στις αποθηκεύσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα με πάνω από 4000 τ.μ. συνολικά σε αποθήκες.

Μεταφορά Κοντέινερ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τρακτορεύσεις και μεταφορές κοντέινερ από και προς τα Λιμάνια (Πειραιάς – Κόρινθος – Πάτρα) και Διαμετακομιστικούς σταθμούς (Θριάσιο – Σίνδος).

Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα Ανακύκλωσης.

Τον μήνα Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν από την Ρόδο προς την Αθήνα συνολικά 21 αποστολές υλικών προς ανακύκλωση.